2018. június 23., szombat

the Scientist of Venus - A Vénusz tudósa - A Hold

Úgy gondoltam, hogy majd a "the Scientist of Venus" című füzetet lefordítom-lefordíttatom.
Elsőként kiragadtam belőle a "A Hold" című fejezetet. Ami viszont annyira tarthatatlan a tartalom szempontjából, hogy valószínűleg a kiadvány szándékos csalás - bárki is írta azt, álnév alatt.
Szemléltetésként - mintegy elrettentő példaként - azonban álljon itt a fejezet. Ne feledjük, hogy itt még az ötvenes években vagyunk és nem jutottunk el a Holdra.



A Hold

A tudósaitok rakétákat fognak építeni, hogy eljussanak (elérjenek) a Holdra, de azok darabokra fognak törni a kozmikus sugarak miatt mielőtt odaérnének. Ezek nyers erő által vezéreltek és nincs védő tekercselés a kivédésükre. Kozmikus sugarak állandóan ostorozzák földeteket egy teljes körpályán ennek a Naprendszernek a központjából, a Napból. Megközelítve a Földet szűrve vannak, különben elpusztítanák az életet. A levegő semleges, mint ahogy az Univerzum is, ahonnan a kozmikus sugarak jönnek. A lecsapódó meteoritok darabokra esnek szét amint megközelítik a kozmikus sugarakat. A Hold, amint látod kráterekkel van tele a felszínén. Azok nem vulkanikus kráterek. Több ezer évvel ezelőtt a hold körül volt véve más bolygókkal amik (azóta) elpusztultak. Mi magunk sem tudjuk, hogy miért veszíti el egy bolygó a "taszító erejét". A legkisebb kráterek a Holdon legalább 100 mérföld szélesek, hogy némi képet adjak a nagyságukról. A lények fajai, akik egykor a Holdon éltek el lettek pusztítva. A Hold befolyásolja az ár-apályt és az óceánokat a Földeteken (bolygótokon), ha nem így lenne, akkor nem lenne szárazföld, mert nem lenne erő ami visszatartsa a víz nagy tömegét.
A tudósaitok értik ezt, viszont nem tudják, hogy a Hold nem csak az ár-apályt befolyásolja, hanem minden súlyt a földeteken. A repülőgépeitek erő által üzemelnek és küzdenek a gravitáció törvényeivel. Néha a Holdnak van egy húzóereje, hogy felemelje őket, néha az ellenkező hatása. Katasztrófák gyakran azért történnek mert a repülő a rossz időben repül, amikor a Hold húzóhatása nem érvényesül (megj: ez a kijelentés tarthatatlan és a következő is)
A bolygók színek általi befolyása szintén nagyon erős, mint ahogy a szabály, hogy a súly hatással van rájuk, a repülő fekete és egy időben a Plutó ereje érvényesül, ami felbolygatja az egyensúlyt, nem felemelő erőt eredményezve, hanem nyomást a föld felé, amit a gép motorjai nem bírnak ki és a repülő lezuhan látszólag nyilvánvaló ok nélkül.
A levitáció ereje ellenkezőek a gravitációval, ami egy átlagos elmének lehetetlenségnek tűnik. Ha feldobsz egy követ, akkor az vissza kell essen a földre a gravitáció miatt. Emiatt azt gondolod, hogy lehetetlenség egy tárgyat magától mozgatni.
A levegő a Holdon nagyon ritka, ezért nem vagyunk képesek ott sokáig maradni különben a hidrogén és oxigén hiányában a vérünk megkötne.
A Hold szintén befolyásolja a növények nedveit és az emberi vért. A Földeteken vannak bizonyos emberek, akik teliholdkor különböző bűntényeket, erőszakosságokat követnek el. Ennek oka, hogy a Hold teljes erejével felszívja a vért az agyba, amit az orvosaitok agyi viharnak hívnak (ez megint valami fogalomzavar).
A gyógymód erre az, hogy lefektetjük a pacienst egy ágyra, kék fényt rásugározva, hogy levigye a magas vérnyomást. A gyógyítást hatásossá lehet tenni színhullám terápiával és gyógyszerrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése