2018. április 12., csütörtök

E. Blanche Pritchett - Új korszak: üzenet a Lachia bolygóról

Ez a fordítás Arany Lászlónak köszönhető.
Az eredeti szöveg az 1969-es "Book of Space Brothers" (Az Űr Testvérek Könyve) c. könyvből való, amit Timothy Green Beckley tett közzé. Rengeteg kontakta szerepel benne, kevésbé ismertek is, többek között ez a médiumi üzenet is.


Új korszak: Üzenet a Lachia bolygóról
Médium: E. Blanche Pritchett


Az alábbiakban a Lachia bolygóról származó üzenet olvasható, abban a formában, ahogyan az átadásra került a Bolygó Tanácsának Nemeseitől. Hozzánk a Tanács által támogatott személytől jutott el, kinek neve Hedontó (ejtsd. Hey-daun-tó).
Adjátok át ezeket a szavakat mindazoknak, akik meghallják, és örömet okoznak e bolygó lakosainak a valaha volt legnagyobb elnyomás és bajok idején, amit csak a történelme során bármikor is feljegyeztek.
A háború, amit folytattok, láthatatlan háború. Az elmék és a gondolatok háborúja. Háború, amelyben a pszicho-politika lélektani mérgét használják könyörtelenül az egymással szemben állók. A Paramentális taktikák félelmet és fóbiát ültetnek az emberek tudatában. Háború, amelyben valamennyi hívő a saját Keresztény szószékéről úgy szól, mintha számukra megállt volna az idő, és mintha lenne még idő a róla való filozofálgatásokra! Ez az A háború, amely manapság a Földön zajlik, s az összes vallás megjósolta!
A Keresztény Egyházak a Szent írások saját maguk általi változataira hivatkoznak, és ezt a háborút az „Armageddoni Csatának” hívják. A Budhisták számára az a „Bodhis Háborúja”. Másoknak ez a küzdelem a „Fehér Testvériség harca a Sötét Erőkkel” szemben. A Védák tanulmányozóinak ez a „Becstelenség támadása a tisztesség ellen”.
Kevéssé számít csak, hogy ki melyik elképzelést fogadja el, vagy pedig melyik gondolkozásmódot fogadja el. Igazából az számít, hogy mi ez!
Én vagyok a ti hírhozótok a Lachia bolygóról, amely egyezer napciklussal idősebb ennél a bolygónál. A Nagy Terv szerint fejlődtünk, s a bolygónk lényegében ennek az égitestnek az ikertestvére, egy kivétellel…,, hogy mi MOST 1000 évvel távolabb vagyunk a ti MOST-otokhoz képest. Már túl vagyunk a Vízöntő korszak 2000 éves periódusának a felén, mely korszakba jelenleg beléptek. Az én küldetésem és célom, hogy üzenetet hozzak azoknak, akik belépnek az Új Korszakba és segítsek a arra a korszakra felkészülni, amely a Vízöntő korszakát követi majd.
Abban az időben, amikor Lachia belépett az Új Korszakba, csupán csak kevés érdeklődés mutatkozott a változás iránt az első majdnem két és fél dekádban. Azok, akik beszéltek az Új Korszakról, mindig úgy hivatkoztak rá, mint valami olyasmi, ami ezután fog elérkezni. Azok, akik tudatlanok voltak, kigúnyolták azokat, akik tudással bírtak felőle, és ezekből az ellentétekből jelentős szakadás támadt Lachia emberi közösségében.
Azután elérkezett a végső és döntő összecsapás az ellenfelek között, és milliók haltak meg, soha nem ismervén meg a Fény és az Igazság erőit, melyek áldása alatt élünk. Mindenfelé, szerte a bolygón, a hittételek és dogmák harca irányította az emberek tudatát, ők pedig jelentősen meggyengültek a pokol tüzének súlyos és kárhoztató fenyegetése következtében, amíg meg nem hallották a néhány megmaradt megvilágosodott szavait. Valójában halálos félelem szállta meg őket, amikor a társalgás témája ebbe az irányba terelődött.
Ez történik manapság a ti bolygótokon, ugyanis csak kevesen vannak, akik látják, hogy az Új Korszak itt van! A Következő Napcikluson belül, ez a bolygó teljes egészében elhagyja a Halak hatását és egészében az Új Korszak törvényeinek hatása alá kerül, melyek csupán mostanság kerülnek megismerésre. Ez az utolsó év az Új Korszak törvényeinek elterjesztésére és a földi lakosság felkészítésére.
Számos kapcsolatfelvételre került sor a világűr más térségeibe származó testvérek által. Számos, ezen kontaktok által készített beszámoló megemlíti, hogy ezt mondták nekik, ti, emberek, ezen a bolygón, alsóbbrendű intelligenciával rendelkeztek. Sietek benneteket megerősíteni abban, hogy ez NEM IGAZ! Az e bolygón tapasztalható intelligencia hasonló más bolygókéhoz, sőt, olykor magasabb is, sok olyan világűrt járó ember tekintetében is, akik itt látogatás tettek. A földi emberek intelligenciája a szuper fejlettség irányába halad, és számos olyan bolygó fejlettségét meg fogja haladni, amelyek most megkísérelnek „irányítani” benneteket.
Senki sem gúnyolja vagy becsmérli az újszülöttet, amiért az szopja az ujját! Hiszen köztudott, hogy az újszülött felnő, és többé már nem fogja az ujját szopni. Hasonlatos módon, teljességgel tisztességtelen rátok ragasztani az „alsóbbrendű intelligencia” bélyegét azok részéről, akik előttetek érték el a felnőttséget. Ahogy a kisgyermek nől és megérik, ugyanúgy tesz ezen a bolygón sok ember, növekszik és megérik. Nincs az intelligenciának „alsóbbrendű állapota” ezen a Földön! Létezik viszont éretlenség és ellentét, ám nem az értelem ostoba szintje, ahogy arra gyakran hajlamosak.
Mindazok számára, akik ezt az üzenetet olvassák, az a kérésem, hogy tartsatok tanácskozást magatok között és kezdjétek el megérteni a saját léteteket és a saját intelligenciátok képességeit. Ha szükségben vagytok, kérdezzetek, és minden megadatik számotokra, amit szükséges tudnotok, miáltal képesek lesztek meglátni az ébredés belső fényét magatokban, és mind egyre fényesebb és fényesebb ragyogását, a tökéletes nap megérkeztéig.
Ha alacsonyabb rendűnek gondoljátok magatokat, akkor úgy is lesz! Tisztességtelen bárki részéről, hogy ilyen sugallatokat ültessen el bennetek. Ők nem azok, akik testvérekként szeretnek benneteket, azok soha nem tennének ilyent! Ellenkezőleg. Valamennyien hordozzuk ezt a tudást és reméljük, hogy a bennetek szunnyadó alvó óriás felébred a hívásra. Most pedig, révén az idő rövid, elhozzuk számotokra az intelligencia Igaz valóságát, és kérünk benneteket, fontoljátok meg részvételeket az Új Korszakban. Gondoljátok át felelősségeteket mások és saját magatok tekintetében, és hajtsatok végre tiszteletreméltó tetteket! Kétség sem merül fel bennünk ezen üzenetet hallgatók szándékait illetően. Tudjuk, a félrevezetés hosszútávon nem működik a dolgok kezelése tekintetében, és azt, hogy ennek az üzenetnek az olvasása arra késztet benneteket, hogy lelkesen keressétek önmagatok megértése tekintetében a helyes válaszokat! Tudjuk, hogy ezen a bolygón az ember alapvetően jó, éshogy az ellenfelek gyakran festenek varázslatos árnyalatokkal képeket, csakhogy teljes egészében magukkal ragadják a csodálatot. Ne hagyjátok magatokat átverni! Tekintsetek önmagatokba és lássátok az Új Korszak Fényét, amint elkezd bennetek ragyogni. Elérkezett az idő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése