2018. július 8., vasárnap

E. Blanche Pritchett életrajza

E. Blanche Pritchett a magyarországi ufós körökben egyáltalán nem ismert személyiség, pedig igen termékeny írójú kontakta volt a hatvanas években. Sajnos semmilyen fényképet nem találtam róla, s a külföldi oldalak is csak a könyveit jegyzik. Ennek ellenére itt egy rövidebb életrajza, ami kideríthető volt róla:


A nőről nincs információ, hogy hol született és mikor.

 E. Blanche Pritchett egy nagyon aktív keresztény volt, aki PhD-t szerzett filozófiából és vallásból. A felesége volt Ed O'Nealnek, aki a Christian Spiritual Alliance Brotherhood (Keresztény Szellemi Szövetség Testvériség) igazgatója volt, Lakemont-ban, Grúziában. Itt alapítottak meg egy nonprofit belföldi céget - a Marcap Councol Inc.-et, ami aztán a nő könyveit finanszírozta, amik földönkívüliekkel, vallásokkal és miszticizmussal voltak kapcsolatosak.

Ám 1960-ban Floridába költözött és pontos címe az alábbi volt:

Rt 3, Box 400, Thetan Place, Fort Myers, Florida

Itt még jegyzik is: - LINK -

1964-ben pedig Kaliforniába kerül át:

PO Box 677, Joshua Tree, California, 92252

A céget 1974. október 21-én szüntették meg.

Pritchett egyik fő állítása az volt, hogy sikerült kapcsolatba kerülnie egy földönkívüli fajjal, aminek anyahajója a Japhalein volt, és leginkább egy szivarra emlékeztetett. A hajó egy önellátó bolygóközi városra hasonlított. A kapcsolat három évig tartott és az idegenek megparancsolták neki, hogy újságokban és könyvekben tegye közzé tapasztalatait, valamint a spirituális tanításokat, és a próféciákat. A könyv, amelyben erről ír, csak 500 példányban jelent meg.

A Japhaleinnel való első kapcsolatát 1959 őszére tette és Estero Szigetén történt, ami Kaliforniában található. Éppen a párjával volt ezen az októberi, meleg délutánon, amikor egy sugallat hatására elautóztak a sziget egyik legszélső pontjához, ahol egy fényes tárgyat láttak és a nő fejében megjelent a "Japhalein" szó. Napokkal később létrejött a fizikai és mentális kapcsolata is az ember kinézetű idegenekkel.


A nő feltételezte, hogy egy hatalmas változás jön a Földünkre, ami után következik az Új Korszak. Erről itt olvasható egy magyarra fordítás:

http://foldonkivulikontaktok.blogspot.com/2018/04/e-blanche-pritchett-uj-korszak-uzenet.html

Pritchett leírja, hogy nem csak pozitív, de negatív entitások is léteznek, akik a munkálatokat, a szebb jövő el hozatalát akadályozni akarják. A pozitív munkálatokat egy nagy Tanács folytatta, aki folyamatosan kapcsolatot tartott vele.

A későbbi években egy kis kavarodás is történt: Pritchett írt egy "Excalibur" című művet, ami nagyon hasonlított L. Ron Hubbard, a szcientológia alapítójának kiadatlan kéziratához, ami viszont csak egy sima regény. Ez sokaknak feltűnt, de Pritchett úgy vélte, hogy amit ő abban leírt, azt a földönkívüliek diktálták neki, s valószínűleg ez történhetett Hubbarddal is. (Hogy a nő hogyan szerezhette meg a kiadatlan kéziratot az jó kérdés, amennyiben valóban így történt.)

Pritchett publikálása a hatvanas évek elejétől egészen a 1982-ig nyomon követhető.

Sajnos a haláláról sem tudunk semmit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése