2015. június 25., csütörtök

Howard Menger zeneszámai - Authentic Music from Another Planet LETÖLTÉS

Howard Menger fiatal korától kezdve imádott zongorázni és zeneszámokat is írt. A földönkívüliekkel kapcsolatos dalait 1957-ben jelentette meg tapasztalatai után, melyben állításai szerint az idegenek is segítették. A kiadvány egy narrációt és zenei számokat tartalmaz, melyet zongora kísér. A lemez címe "Authentic Music from Another Planet", azaz a "Hiteles Zene egy Másik Bolygóról". A borítón Menger egy korabeli fényképe szerepel, melyet nem nagyon lehet hirtelen megállapítani mit is ábrázolna hála a kék effekteknek, de a mező fölött egy interplanetáris űrhajó érkezik.

A borító eleje...
... és hátoldala
Számlista:

01. - Narration By Howard Menger Noted Lecturer And Author On Outer Space Flying Objects And Persons From Other Planets (Howard Menger elbeszélése, az előadó és zeneszerző a világűrbéli repülő tárgyakról és más bolygóról származó személyekről)

02. - Marla (Marla - megj. női név)

03. - Theme From The Song From Saturn

04. - The Song From Saturn   (Szám a Szaturnuszról - narrációval)

Ezeket szeretném most elérhetővé, letölthetővé tenni, így bárki meghallgathatja őket. Viszont egy darab számot sehogy sem találtam meg, ez pedig a legelső narráció lenne. A letöltés roppant egyszerű, mégpedig a következő lépésekből áll: kattintsanak a megadott linkre, majd amikor betöltődik a Zippyshare.com oldala máris ott láthatjuk jobb oldalt, fent a nagy narancsszínű "Download Now" gombot. Arra klikkeljünk rá, és a számítógép már le is szeretné menteni az adott zeneszámot. Aki viszont nem szeretné letölteni, csak meghallgatni, az a Narancs kör alakú lejátszó gombra nyomjon rá. Itt egy kép, ami egyértelművé teszi mindkét opciót:

 
LETÖLTÉS

Marla
http://www54.zippyshare.com/v/YdnFuBOO/file.html

Theme From The Song From Saturn
http://www54.zippyshare.com/v/8K8JaX6Y/file.html

The Song From Saturn
http://www54.zippyshare.com/v/WhUGCpPY/file.html

Kellemes zenehallgatást és utazást az ötvenes évekbe mindenkinek!

Howad Menger és zongorája felesége fényképével

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése