2016. május 18., szerda

Elizabeth Klarer - Az alapsztori

Elizabeth Klarer dél-afrikai születésű hölgy, aki azt állította magáról, hogy földönkívüliekkel találkozott. Elizabeth 1910-ben született Mooi River városában, de tanulmányait Angliában végezte el meteorológiából és zeneismeretből. Ezen kívül megtanult könnyű repülőgépet is vezetni, majd a második világháborúban dél-afrikai pilótaként szolgált a légierőnél. 

Elizabeth és egy festmény Akonról
Nagy hatással volt rá George Adamski könyve, a "Repülő csészealjak leszálltak" és eszébe jutott, hogy neki is hasonló tapasztalatai voltak már gyermekkora óta. A személy, akivel telepatikus kapcsolatban állt Akon-nak nevezte magát és Elizabethnek 1955. július 17-én sikerült lefényképeznie egy repülő csészealjat is a Drakensberg hegységben. Egy másik eset az volt, amikor egy fénygömb lebegett be a házába. 1956. április 7-én létrejött a szemtől szembeni fizikai találkozása, amikor Akon leszállt a felderítő hajójával a nő elé és beinvitálta a csészealjba. Az idegen egyébként egy asztrofizikus volt. Állítólag egy Föld körül keringő anyahajóra vitték, majd onnan pedig a Meton nevű bolygóra, ami az Alpha Centauri csillagrendszerben található. Elizabeth a Meton bolygó életét egy utópisztikus társadalomnak írta le, ahol nincs szegénység, bűnözés és kapzsiság. A lakosok olyanok, mint az emberek, de magasabbak és szebbek, mint a földiek, valamint legtöbbször selyemruhát hordtak. Az ötvenes években Elizabeth számolt be az elsők között arról, hogy szexuális kapcsolatot létesített egy idegen lénnyel, majd Akonnal közös gyermekük is lett, akit Aylingnak neveztek el. A fiú apja bolygóján maradt, míg végül a nőt visszavitték a Földre. Az egész eseménysor - az utazás, a szeretkezés, a másik bolygó meglátogatása -  elvileg mindössze négy hónap alatt zajlott le. Végül Elizabeth megjelentette saját könyvét is tapasztalatairól, ami 1980-ban jelent csak meg "Beyond the Light Barrier" címmel, de közben folyamatosan előadássorozatokat is tartott a történtekről. Végül 1994-ben halt meg magányosan Dél-Afrikában.
Érdekesség: a csillagászat és exobolygó kutatás fejlődésének köszönhetően a 2009-es évet követően kiderült, hogy több bolygó is található az említett csillagrendszerben és az egyik legjobb lehetőséget látják benne, hogy földönkívüliekre találjunk.

Alpha Centauri

5 megjegyzés:

  1. Egy nő, ha gyereket szül, akkor az esetek 99 %-ban, ragaszkodik hozzá. Ebben az esetben ilyen nem történt? Miért nem maradt ott azon a bolygón, vagy ha vissza is jött, ez az Akon és Ayling továbbra is tartották vele a kapcsolatot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg néha találkoztak, de a sztori nagy része számomra örökre titok marad a nyelvi akadályok miatt :D Még szobrot is csináltatott a nő a "férjről".

      Törlés
    2. Eliszabet azert nem tudod a MEton bolygon maradni mert nem volt Meton szuletesu. Minden fajnak a bolygojahoz kotodese van mert abbol a bolygobol van fizikai vagy mas formaju testbol. Nem tudott ott maradni mert veszelyeztetve volt az elete, ezert hoztak vissza. Elizabet lelke csaladja a Meton bolygo Lelek csaladjahoz tartozott, es o ebben a kiserletbe bele egyezet hogy leszulessen a Foldre, azert volt neki nagyon nehez alkalmazkodni es tanulni azt az eletet mert minden leny mikor ide szuletik a felejtes fatylaban vesz reszt, ezt implantaljak az arkonok minden szuletendo lelek melle, a feledest.Akon tartotta a vegsokig vele a kapcsolatot es visza ment a Metonra mint Lelek es ott ujra leszuletet.Csak eppen ezeket a dolgokat nem irtak meg.

      Törlés
  2. Teemu: egy fizikai hibrid nem tudná feldolgozni a mi valóságunkat szerintem, különösen gyermekkorban. Lehet hogy egy napon eljön, és segít nekünk ;) (Balázs vagyok facebook barátod)

    VálaszTörlés
  3. Hi,
    Great post you have here. I enjoyed the read. When you have time come check out my blog post too: Elizabeth Klarer UFO Abductee Experience

    VálaszTörlés